Projekt pn. „Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości – zadania Anty-Covid" skierowany jest do skierowany do mikro, małych, średnich i dużych przedsiębiorstw z sektora ŻYWNOŚCI WYSOKIEJ JAKOŚCI (PKD. C. 10) z siedzibą na terenie całej Polski. Rekomendowanymi formami wsparcia są szkolenia.
Celem projektu jest podniesienie, zgodnie z potrzebami przedsiębiorców, kompetencji w zakresie Rekomendacji Nadzwyczajnych Sektorowej Rady ds. kompetencji sektor żywności wysokiej jakości, mających na celu ZAPOBIEGANIE NEGATYWNYM SKUTKOM PANDEMII w następujących obszarach tematycznych:
- Dobre Praktyki Higieniczne GHP i HACCP w warunkach pandemii;
- Organizacja sprzedaży i promocji w warunkach pandemii;
- Zaopatrzenie surowcowe zakładu produkcyjnego w warunkach pandemii;
- Magazynowanie i transport żywności i w warunkach pandemii;
- Zarządzanie kryzysowe w przypadku wystąpienia zakażenia w zakładzie.
Proces rekrutacji trwa do 31.12.2020r. Wsparcie będzie realizowane do 31.03.2021r.
Szczegółowe informacje na temat projektu znajdują się na stronie internetowej ADDP Akademia Biznesu
W przypadku pytań prosimy o kontakt z Biurem Projektu:
MDDP spółka akcyjna Akademia Biznesu Sp. k.
Al. Jana Pawła II 25
00-854 Warszawa
Tel. 789 446 760, 22 208 23 73
e-mail: zywnosc
akademiamddp [dot] pl (zywnosc[at]akademiamddp[dot]pl)
Projekt współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej w ramach II osi priorytetowej „Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji” Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020. Działanie 2.21 „Poprawa zarządzania, rozwój kapitału ludzkiego oraz wsparcie procesów innowacyjnych przedsiębiorstw”.