Wsparcie antycovidowe dla branży żywności - projekt MDDP Akademia Biznesu

Projekt pn. „Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości – zadania Anty-Covid" skierowany jest do skierowany do mikro, małych, średnich i dużych przedsiębiorstw z sektora ŻYWNOŚCI WYSOKIEJ JAKOŚCI (PKD. C. 10) z siedzibą na terenie całej Polski. Rekomendowanymi formami wsparcia są szkolenia.

Celem projektu jest podniesienie, zgodnie z potrzebami przedsiębiorców, kompetencji w zakresie Rekomendacji Nadzwyczajnych Sektorowej Rady ds. kompetencji sektor żywności wysokiej jakości, mających na celu ZAPOBIEGANIE NEGATYWNYM SKUTKOM PANDEMII w następujących obszarach tematycznych:

  • Dobre Praktyki Higieniczne GHP i HACCP w warunkach pandemii;
  • Organizacja sprzedaży i promocji w warunkach pandemii;
  • Zaopatrzenie surowcowe zakładu produkcyjnego w warunkach pandemii;
  • Magazynowanie i transport żywności i w warunkach pandemii;
  • Zarządzanie kryzysowe w przypadku wystąpienia zakażenia w zakładzie.

Proces rekrutacji trwa do 31.12.2020r. Wsparcie będzie realizowane do 31.03.2021r.

Szczegółowe informacje na temat projektu znajdują się na stronie internetowej ADDP Akademia Biznesu

W przypadku pytań prosimy o kontakt z Biurem Projektu:
MDDP spółka akcyjna Akademia Biznesu Sp. k.
Al. Jana Pawła II 25
00-854 Warszawa
Tel. 789 446 760, 22 208 23 73
e-mail: zywnoscatakademiamddp [dot] pl

Projekt współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej w ramach II osi priorytetowej „Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji” Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020. Działanie 2.21 „Poprawa zarządzania, rozwój kapitału ludzkiego oraz wsparcie procesów innowacyjnych przedsiębiorstw”.

Obraz przedstawia zestawienie logotypów: Fundusze Europejskie Wiedza Edukacja Rozwój, flaga Rzeczpospolita Polska, logo PARP Grupa PFR oraz flaga Unii Europejskiej Europejski Fundusz Społeczny